Όροι Χρήσης

Επισκεπτόμενοι την σελίδα μας littlezozefina.gr, παρακαλούμε να αφιερώσετε λίγο χρόνο ώστε να διαβάσετε τις παρακάτω προϋποθέσεις και όρους χρήσης.Η περιήγηση σας στη σελίδα μας σημαίνει ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε τους όρους χρήσης και συναλλαγής

Πληροφορίες για τα προϊόντα και τις τιμές.


Οι τιμές στα προϊόντα μας περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
Η εταιρία μας έχει δικαίωμα ανά πάσα στιγμή και χωρίς την υποχρέωση να ενημερώσει τους χρήστες, να μεταβάλει τις τιμές πώλησης των προϊόντων.
Η εταιρία μας δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών σχετικά με τα προϊόντα που διατίθενται στην ηλεκτρονική μας σελίδα, με επιφύλαξη για τυχόν τεχνικά λάθη που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή που έχουν προκύψει για τεχνικούς λόγους ή ακούσια.
Παρότι για κάθε προϊόν γίνεται πλήρης παρουσίαση αυτού, ωστόσο, λόγω του διαδικτυακού προγράμματος περιήγησης ή λόγω της ανάλυσης της κάθε οθόνης, τα προϊόντα που προσφέρονται προς πώληση στην ιστοσελίδα μας, ίσως να παρουσιάζουν αποκλίσεις σε σχέση με τα πραγματικά, όσον αφορά τις αποχρώσεις των χρωμάτων και των απεικονίσεων των ειδών. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε για τέτοιου είδους αναντιστοιχίες. Οι εικόνες και τα χρώματα προορίζονται μόνο για σκοπούς αναπαράστασης

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Προβλήματα διαθεσιμότητας υπάρχουν σπάνια. Ωστόσο, μερικές φορές υπάρχει το ενδεχόμενο παροδικής ή ολικής έλλειψης κάποιων προϊόντων και ιδιαίτερα προς το τέλος της κάθε σαιζόν.
Κατά τη διάρκεια που δίνετε την παραγγελία σας, δεν μπορούμε εκείνη τη στιγμή να γνωρίζουμε τη διαθεσιμότητα των ειδών. Αυτή θα διαπιστωθεί αργότερα σε έλεγχο της αποθήκης της ή της αποθήκης των προμηθευτών μας. Σε περίπτωση που κάποιο είδος από αυτά που έχετε παραγγείλει βρίσκεται σε έλλειψη ολική ή παροδική, θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά έγκαιρα και αμέσως μόλις διαπιστωθεί η έλλειψη, οπότε και στην περίπτωση αυτή δεν υπέχει καμία περαιτέρω ευθύνη.

Σε όλα τα ηλεκτρονικά καλάθια (ηλεκτρονικές παραγγελίες) ακολουθεί τηλεφωνική επικοινωνία από το littlezozefina.gr, για διευκρινήσεις όπως ημερομηνία παράδοσης, κόστος μεταφορικών, χρώματα σε προϊόντα που δεν μπορείτε να προεπιλέξετε και άλλες τυχόν λεπτομέρειες.